Palmieri

de simsim82 in Dulciuri, 23 Apr 2014 | 18637 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie foietaj
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palmieri:

Se presara foaia de aluat cu zahar, apoi se ruleaza spre centru din ambele parti, astfel obtinand doua suluri egale unite, ca in imagine.

Se taie felii groase de cca 0,5 cm care se "tavalesc" prin zahar si se asaza in tava si se dau la cuptor (deja incins) la 200 grade C, pana se rumenesc.

TIPS-URI

1

Puteti folosi zahar brun, astfel vor iesi mai aromati si "rumeni"

Daca ti-a placut reteta noastra "Palmieri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

24.04.2014, 11:59

Pushaa 1

24.04.2014, 13:12

iry-gabriela 1

14.12.2014, 23:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Palmieri