Paella de Marisco

de vik in Fructe de mare, 30 Iun 2010 | 6379 vizualizari

 

Paella cu fructe de mare

 

INGREDIENTE

  • 4 creveti mari
  • 4 creveti mici
  • 8 midii
  • 8 chirlas ( nu stiu denumirea in romana, sunt scoici mai mici, cele care le gasim de obicei cochiliile pe plaja)
  • 1/2 sepia
  • 1/2 ardei rosu taiat cuburi
  • 1 rosie mare decojita si curatata de samburi, taiata cubulete mici
  • 1 varf cutit  sofran
  • 1 cub Knorr de peste
  • o masura de orez
  • doua masuri de apa in care s-a diluat un kub Knorr de peste sau supa de peste
  • ( aprox. 150 grame orez  si 300 ml apa)
  • 6-8 linguri ulei de masline
  • 4 dinti de usturoi curatat si feliat subtire
  • 8 fasii de ardei rosu prajite putin in ulei pentru decor
  • sare dupa gust
  • lamaie 
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paella de Marisco:

Se prepara la fel ca si Paella de Bogavante

Daca ti-a placut reteta noastra "Paella de Marisco" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (13)

Laly 1

01.07.2010, 11:32

Vik suntem fericite ca avem un bucataras si la propriu si la figurat,care ne ajuta cu retete,mai ales cu retete de vaza

elena1988 1

13.02.2011, 18:22

arata foarte bine imi poti spune daca ai facut cursul de bucatar in bucuresti, m-ar interesa sa fac curs de bucatar dar caut o scoala buna

adry88 1

18.05.2011, 21:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creveti pane by Lidl