Pacheţele de pui cu ardei copt şi caşcaval

de madi_marin in Pui, 10 Sep 2014 | 4669 vizualizari

 

Puiul şi ardeiul copt merg de minune împreună! Încercaţi şi voi!

 

INGREDIENTE

  • 400 g piept de pui (2 lobi întregi)
  • 2 ardei capia
  • 2 felii caşcaval
  • 2 ouă
  • făină
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prăjit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pacheţele de pui cu ardei copt şi caşcaval:

Fiecare bucată de carne se taie pe lungime, dar nu până în capete, astfel încât să obţinem câte un buzunar.

Ardeii se coc şi se decojesc.

În fiecare buzunar se pun căte un ardei copt umplut la rândul lui cu caşcaval.

Pacheţelele se prind cu scobitori, ca sa nu iasă umplutura, apoi se presară cu sare şi piper.

Ouăle se bat ca pentru omletă, se adaugă sare şi puţină făină.

Pacheţelele se dau prin făină, apoi prin ouăle bătute şi pesmet.

Se pun la prăjit în ulei până se rumenesc frumos.

Se servesc cu garnitură şi salată la alegere.

Eu am făcut un piure de cartofi cu morcov fiert ras.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pacheţele de pui cu ardei copt şi caşcaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu