Oua umplute cu ton

de loredanaaa in Aperitive / Garnituri, 25 Apr 2013 | 9094 vizualizari

 

Sa zambim si noi ca ele,ca sant bune :))

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • o cutie de ton
  • 2 linguri de patrunjel
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ton:

Se fierb ouale bine, se pun in apa rece, ca sa se decojeasca mai bine. Se decojesc, le taiem in jumatati de-a lungul si le scoatem galbenusul.

Tonul se amesteca cu galbenusul, se adauga sare, patrunjelul taiat marunt, zeama de lamaie, amestecand toate bine.

Cu aceasta compozitie se umplu albusurile. Daca vreti le puteti orna sau le lasati asa.

Pofta buna

TIPS-URI

1

daca aveti capere le tocati si le amestecati cu galbenusul

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]