Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ela in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2013 | 19926 vizualizari
5
Bucataras senzational
Taguri: oua, oua umplute, mic dejun, retete de pasti, retete de craciun, retete Aperitive / Garnituri
Ouale fierte le taiem in doua si scoatem albusurile.
Galbenusurile le zdrobim bine si le amestecam cu cremele de branza si maioneza.Condimentam dupa gust cu sare si piper.
Umplem ouale cu compozitia obtinuta.
de Bucataras 8
de vasimur 4
de RuxyRux 9
de sasha 4
elucubratiiculinare 1
un aperitiv minunat
Rocsi 1
O gustare foarte buna!
MOKUSKA 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 08:35
ieri la 08:11
pe 12.10 la 09:44
pe 10.10 la 15:53
pe 10.10 la 15:23
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
Mitinita
Rocsi 9
248 puncte
Valclaudia 9
127 puncte
gaby_duceag 8
100 puncte
MotanLaOale 8
53 puncte
mihaelar63 9
3 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!