Oua umplute

de andreea_angelo in Aperitive / Garnituri, 13 Noi 2012 | 6142 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1 cutie pate mica
  • cascaval
  • marar
  • maioneza
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale le punem la fiert.

Intre timp pregatim restul ingredientelor, radem cascavalul si tocam mararul

Cand ouale s-au fiert le curatam de coaja si le taiam de-a lungul si separam galbenusul de albus. Galbenusurile le amestecam cu pateul si cu cascavalul. Le amestecam pana se face ca o pasta. Urmeaza mararul si o lingura de maioneza, sare si piper dupa gust

Umplem albusurile cu pasta obtinuta

Le-am ornat cu cascaval ras si marar!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]