Oua in sos de rosii picant

de Valclaudia in Mancaruri de legume, 3 Oct 2017 | 2702 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 rosii coapte de gradina
  • 2 oua de casa
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • un praf de fulgi chili
  • frunze de busuioc proaspete
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua in sos de rosii picant:

Rosiile se spala, se taie in doua, se curata de cotoare si se trec prin robot.

Punem uleiul la incins, adaugam rosiile pasate si condimentele.

Lasam la foc mediu pana scade apa, apoi spargem ouale in mijlocul sosului din tigaie, acoperim cu un capac tigaia si lasam sa se gateasca dupa preferinta galbenusul.

Eu prefer ouale mai gatite, asa ca am lasat sa se inchege bine galbenusul.

Adaugam busuioc verde.

Servim ouale in sos cu paine prajita.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua in sos de rosii picant" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Chiftele din dovlecel si branza de burduf, preparate la cuptor