Mancare de pastai cu ciolan

de Rahela Velicu in Mancaruri de legume, 10 Iun 2019 | 2312 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carnea de pe un ciolan de porc
  • 500 g pastai galbene
  • 1 ceapa
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 50 ml ulei
  • marar
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de pastai cu ciolan:

Taiem felii carnea de pe ciolan si o punem la fiert pentru 40-50 de minute.

Pastaile le fierbem pentru 30 de minute.

Calim ceapa tocata marunt in ulei, adaugam carnea fiarta si lasam pe foc pentru 10-15 mnute.

 Adaugam pasta de tomate si o cana de apa, mai lasam 10 minute, apoi adaugam pastaile fierte.

 Acoperim cratita si lasam sa se gateasca inca 15-20 de minute.

 Potrivim de sare si piper si adaugam mararul tocat.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate fierbe si ciolanul intreg, apoi se taie carnea si se adauga in mancare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pastai cu ciolan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastai cu usturoi