Mancare de pastai cu ciolan

de Rahela Velicu in Mancaruri de legume, 10 Iun 2019 | 2108 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carnea de pe un ciolan de porc
  • 500 g pastai galbene
  • 1 ceapa
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 50 ml ulei
  • marar
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de pastai cu ciolan:

Taiem felii carnea de pe ciolan si o punem la fiert pentru 40-50 de minute.

Pastaile le fierbem pentru 30 de minute.

Calim ceapa tocata marunt in ulei, adaugam carnea fiarta si lasam pe foc pentru 10-15 mnute.

 Adaugam pasta de tomate si o cana de apa, mai lasam 10 minute, apoi adaugam pastaile fierte.

 Acoperim cratita si lasam sa se gateasca inca 15-20 de minute.

 Potrivim de sare si piper si adaugam mararul tocat.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate fierbe si ciolanul intreg, apoi se taie carnea si se adauga in mancare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pastai cu ciolan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

ieri la 14:58

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastai galbene, cu smantana si usturoi