Oua in chifle

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2011 | 12614 vizualizari

 

Nu am pus cantitati exacte deoarece depinde de numarul de "participanti" si de "pofta " lor de mancare.

 

INGREDIENTE

  • chifle
  • oua
  • unt
  • branza topita
  • carnat afumat
  • cascaval
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua in chifle:

La chifle se taie un capac si se scoate miezul cu o lingurita.

In fiecare chifla se pun cateva bucatele de unt, cateva de branza topita, cateva de carnat taiat marunt si deasupra se sparge cate un ou.

Se presara sare si piper, se pune intr-o cratita inalta unsa cu unt pe fund.

Se acopera cratita cu folie de aluminiu (ca sa nu se arda prea tare chiflele dupa cum ne invata Gaby!) si se introduce in cuptor pentru 15-20 minute.

Se scoate din cuptor, se indeparteaza folia, se pune cascaval ras (eu am pus branza feta) peste oua si se introduce din nou in cuptor pentru 10-15 minute paua se rumeneste frumos.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua in chifle" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

ieri la 17:01

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]