Ostropel de pui

de Laly in Mancaruri cu carne, 18 Apr 2010 | 17356 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciocanele de pui
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • foi de dafin,piper,cimbru
  • 500 ml suc de rosii
  • 1 pahar de vin alb (100 ml)
  • patrunjel tocat
  • 3 linguri cu ulei
  • 2 cutii rosii in bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Se spala ciocanelele de pui si se sterg cu hartie absorbanta.Ceapa se taie solzisori.Rosiile se taie si ele cubulete.Uleiul se pune intr-o cratita la incins.

Carnea de pui se sareaza si se pune sa se rumeneasca .Cand s-a rumenit se adauga paharul cu vin si se mai lasa 10 minute acoperite.Dupa ce s-au inabusit se scot pe  o farfurie.In uleiul incins se adauga ceapa,apoi rosiile taiate.Se adauga si sucul de rosii,un fir de cimbru,piperul si foaia de dafin.

Se pune din nou carnea in cratita si se lasa sa fiarba la foc mic pana scade sosul.Catre sfarsitul prepararii se adauga si usturoiul pisat.La servire se pune patrunjel tocat.Se serveste cu mamaliguta si cu muraturi asortate.

                                                      Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]