Ostropel de pasare

de Miha in Pui, 4 Aug 2009 | 10893 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 250 ml suc de rosii
  • 2 catei usturoi
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pasare:

Pieptul de pui se spala si se taie cubulete.

Ceapa taiata marunt se undeste in cateva linguri de ulei.Cand devine sticloasa,se adauga cuburile de carne.Se trag cateva clocote si se stinge totul cu sucul de rosii.Se adauga morcovul si rosia decojita,date pe razatoarea mica.Se completeaza cu apa,daca e nevoie,sa fie carnea acoperita.

Se fierbe pana se inmoaie carnea si sosul este scazut.

Inainte de a inchide focul se adauga usturoiul pisat si se potriveste gustul de sare si piper.

Se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pasare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pita cu gratar de pui si ciuperci