Orez cu sofran

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 27 Aug 2015 | 9728 vizualizari

COMENTARII (26)

Andra_Constantinescu 1

27.08.2015, 09:50

Delicios!

- Andreea - 1

27.08.2015, 09:51

Andra ... este intr-adevar foarte gustos !

reisnaor_2006 1

27.08.2015, 09:53

Gicuta 1

27.08.2015, 10:00

Arata delicios!

- Andreea - 1

27.08.2015, 10:01

Rox

RuxyRux 1

27.08.2015, 10:01

Ce buuun! Eu ii pun mereu sofran indian...si pentru culoare si pentru sanatate!

- Andreea - 1

27.08.2015, 10:01

Gicuta ...

- Andreea - 1

27.08.2015, 10:03

Rux...e prima oara cand gatesc orez cu sofran si pot spune ca m-a cucerit ...

MOKUSKA 1

27.08.2015, 10:10

Gherca Daniela 1

27.08.2015, 10:12

Bunica 1

27.08.2015, 10:33

Tare bun!

Dya Daniela Andrei 1

27.08.2015, 10:34

Imi place aroma de sofran!

- Andreea - 1

27.08.2015, 10:35

Mokuska

- Andreea - 1

27.08.2015, 10:35

Daniela

- Andreea - 1

27.08.2015, 10:35

Buni

- Andreea - 1

27.08.2015, 10:36

Dya ...si mie

robert_b 1

27.08.2015, 11:09

fain arata!

robert_b 1

27.08.2015, 11:10

fain arata!

- Andreea - 1

27.08.2015, 12:17

Robert

MotanLaOale 1

27.08.2015, 20:21

Rocsi 1

27.08.2015, 20:46

- Andreea - 1

27.08.2015, 21:07

Motan

- Andreea - 1

27.08.2015, 21:07

Rocsi

Satisfyyourcravings 1

28.08.2015, 13:05

E pe lista de incercat!

- Andreea - 1

28.08.2015, 15:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Nohutlu Pilav