Orez cu cascaval si sos de rosii

de Miha in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2011 | 8293 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cescute orez
  • 100 g unt
  • 150 g cascaval
  • 1 pahar suc de rosii
  • sare si piper
  • patrunjel uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu cascaval si sos de rosii:

Orezul se spala in apa rece. Se clateste de cateva ori, frecandu-l usor intre degete.

Se pune utul la topit intr-o tigaie, apoi se pune orezul si se amesteca. Se toarna 2 cesti de apa (sau cat e necesar sa fie orezul acoperit) se sareaza si pipereaza dupa gust si se lasa sa fiarba acoperit, la foc mic. Cand apa a scazut si orezul este fiert se adauga sucul de rosii si cascavalul. Se omogenizeaza, apoi se toarna intr-un vas termorezistent uns cu unt si se da la cuptor pentru 10 minute.

Se scoate din cuptor si se presara cu patrunjel. Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu cascaval si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui toscane