Orez basmati cu ardei colorati

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 21 Aug 2013 | 5379 vizualizari

COMENTARII (22)

RuxyRux 1

21.08.2013, 23:13

Ce nebunie delicioasa! Iubesc orezul asta! Ti-a iesit superb!

Angelina_Elena 1

21.08.2013, 23:13

Imi place!

Bya Ralu 1

21.08.2013, 23:15

bunnnnnn

nilgun 1

21.08.2013, 23:19

bun bun

Corinuta 1

21.08.2013, 23:19

foarte bun!

portiadelumina 1

21.08.2013, 23:31

Cleme, bine că ai mai pus ceva lângă oresul acela, că altfel te bănuiam de vegetarianism. ) Super!

Constelatialeu 1

21.08.2013, 23:33

Nici o sansa Padre,de orice poti sa ma banuiesti,dar de vegetarianism nici o sansa....

Constelatialeu 1

21.08.2013, 23:34

Multumesc,dragilor !

diaconta 1

21.08.2013, 23:43

adica de pulpan nu zici nimicuta))

Constelatialeu 1

21.08.2013, 23:48

Dia,de pulpan nu zic,din motive de "uite si asta vine cu ingrediente norvegiene"

Bunica 1

21.08.2013, 23:54

Oare n-a gatit sora taTu ai fi pus o coasta,doua

mena29 1

21.08.2013, 23:56

Bunatate!Mie chiar imi place orezul

MotanLaOale 1

22.08.2013, 00:42

jolygina 1

22.08.2013, 01:51

babi5 1

22.08.2013, 08:27

Lavinia 1

22.08.2013, 09:27

foarte gustos

dantes 1

22.08.2013, 09:32

gustos

kukibella 1

22.08.2013, 10:23

bun ,vreau şi eu

Rocsi 1

22.08.2013, 10:58

Mmm ce bun

ianculubita 1

22.08.2013, 12:05

buuuun

simona72 1

22.08.2013, 18:17

Minunat, cu asa orez nu mai am nevoie de carne!!

Valclaudia 1

22.08.2013, 23:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez (de post)