Omleta la multicooker

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2013 | 6662 vizualizari

 

N-am mai avut rabdare si am testat multicooker-ul.
Bineinteles ca am inceput cu cea mai usoara reteta - omleta si tare multumita am fost de rezultat.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 ceapa mica, rosie
  • cateva felii de ceafa afumata
  • cateva ciuperci din conserva
  • putin parmezan
  • marar
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la multicooker:

Mi-am pregatit aparatul conform instructiunilor "Inainte de prima utilizare".

Inainte de conectarea la sursa de curent, am pregatit toate ingredientele.

Am taiat ceafa feliute mici, am taiat ceapa rondele, ciupercile le-am scurs de zeama si le-am tocat marunt, am batut ouale cu putina sare si putin piper, am tocat mararul marunt.

Am adaugat uleiul de masline in oala din interiorul multicookerului.

Am conectat aparatul la sursa de curent si am apasat butonul "MENU", de unde am selectat programul "BOIL". Am setat timpul pentru 10 minute.

Cand s-a incalzit uleiul, am adaugat ingredientele: ceafa, ciupercile si ceapa si am amestecat usor, cu spatula din dotarea multicookerului, de cateva ori pentru a se patrunde putin ingredientele, dar nu mai mult de un minut, dupa care am adaugat ouale batute si am inchis capacul.

Dupa scurgerea timpului setat, multicookerul a trecut automat pe programul "KEEP Warm", apoi l-am deconectat de la sursa de curent, am deschis capacul si am scos vasul interior cu ajutorul manusilor de silicon din dotarea multicookerului si am rasturnat omleta pe platou.

Am presarar putin parmezan si marar si am servit alaturi de gogonele si paine prajita.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]