Omleta in straturi

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2011 | 3598 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru baza verde: 
  • 1 ceapa,
  • 1 catel usturoi,
  • 1 Lingura ulei masline,
  • 250 g spanac congelat,
  • 200 ml smantana ,
  • 1 Lingura parmezan ras,
  • 4 oua,
  • Pentru baza rosie:
  • 4 oua,
  • 2 rosii,
  • 2 Linguri smantana,
  • 2 Linguri parmezan,
  • sare .
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta in straturi:

Calim intr-o lingura de ulei ceapa si usturoiul taiate marunt. Batem 4 oua,le punem intr-un blender,adaugam ceapa calita,spanacul,200 ml spanac si 1 lingura parmezan. Le amestecam si pregatim baza rosie.

Decojim 2 rosii,le pasam intr-un blender,adaugam 2 linguri smantana,2 linguri parmezan si 4 oua batute. Condimentam cu sare dupa gust.

Intr-o forma de yena punem hartie de copt,punem 1/2 din baza rosie si dam la cuptor pentru 10-15 minute (eu am lasat 15 minute) deoarece trebuie sa fie tare sa nu se crape cand adaugam al doilea strat. Dupa 15 minute,punem 1/2 din baza verde,dam din nou la cuptor 15 minute. Dupa cele 15 minute punem restul din baza rosie, si pe urma adaugam si restul din baza verde. Lasam la racit,pe urma scoatem din forma,taiem si servim.

Pofta Buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta in straturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]