Omleta cu sunca presata si dovlecel

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2013 | 3786 vizualizari

 

Pentru micul dejun am preparat acesta delicioasa omleta...simplu, usor si gustos

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • putin lapte
  • o bucatica de unt
  • 1 dovlecel mic,mic
  • 1 felie de sunca presata(cca30 gr.)
  • sare
  • piper
  • 2 feliute ardei gras
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu sunca presata si dovlecel:

Prima data am curatat dovlecelul si l-am taiat feliute mai subtirele, l-am sarat un picut si l-am dat de-o parte. Apoi am taiat feliute sunca si am batut ouale cu putina sare, piper si laptele.

Intr-o tigaie de teflon am pus untul, am adaugat feliile de dovlecel, le-am prajit bine pe ambele parti, apoi am pus sunca, nu am lasat la prajit fiindca este preparata ea din start, am pus ouale peste, am prajit pe ambele parti si gata omleta pentru mic dejun. Am pus pe o farfurie intinsa si am decorat cu feliute de ardei gras.

Pofta mare.

.

TIPS-URI

1

se mai poate adauga brinza rasa sau parmezan

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu sunca presata si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu branzeturi si busuioc