Omleta cu spanac

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 21 Mar 2013 | 6759 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g spanac proaspat
  • 1 ceapa
  • 4 oua
  • 60 g unt
  • 50 g parmezan
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu spanac:

Punem tigaia la incins cu untul, curatam ceapa si o tocam marunt si o punem in tigaie. Lasam sa se inmoaie putin.

Intre timp spalam spanacul il mai maruntim si il punem cu sare in tigaie acoperit cu un capac. Lasam sa scada.

Intr-un bol batem cele 4 oua cu parmezan, sare si piper. Dupa ce a scazut toata zeama de la spanac punem aceste oua peste spanac. Lasam la foc mic, 5-6 minute pe o parte si inca 5-6 minute pe cealalta.

Serviti calda sau rece.

POFTA BUNA!!!! ;)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pate de gasca si rata