Omleta cu carnati afumati

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2013 | 4189 vizualizari

 

pentru de dimineata...

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • carnat afumat ( cat doreste fiecare )
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu carnati afumati:

Carnatul se taie feliute subtiri, dupa care se pun intr-o tigaie cu putin ulei incins. Se acopera si se lasa pana se rumenesc pe o parte si pe alta.

Ouale dupa ce au fost bine bat bine se rastoarne peste carnati. Se amesteca astfel incat sa fie o compozitei omogena.

Se intoarce dupa ce se rumeneste, dupa care poate fi servita.

Cu un pahar de zeama de varza cu boia deasupra, merge perfect!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]