Omleta casei

de simona72 in Mancare copii, 6 Mar 2013 | 7952 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • o lingura ulei de masline
  • 2 felii bacon
  • un fir ceapa verde
  • un ardei gras rosu sau galben sau in combinatie
  • o lingura telemea data pe razatoare(capra, vaca, oaie)
  • o lingura de brinza feta zdrobita
  • o felie de cascaval afumat
  • un cubulet mic de unt
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta casei:

Baconul il taiem feliute si-l prajim intr-o lingura de ulei de masline. Dupa ce s-a rumenit usor adaugam ceapa taiata feliute si ardeiul gras. Mai lasam si legumele 1-2 minute pe foc, iar apoi adaugam ouale batute cu sare, piper dupa gust si brinzeturile. Deasupra punem bucatele de cascaval afumat si putin unt. Lasam la foc mic  si punem un capac peste tigaie. Este gata in max 5 minute. Noi am servit-o alaturi de o rosie si citeva frunze de rucola din care am facut o mica salata.

TIPS-URI

1

punind un capac peste tigaie nu mai este nevoie sa intorci omleta

2

ea devine pufoasa si moale in acelasi timp

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta casei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua cu zucchini, la tigaie