Ochazuke (Orez cu ceai)

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de post, 13 Dec 2014 | 3690 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 portie orez fiert cu o zi in urma
  • o cana de ceai japonez, proaspat (de obicei Sencha, Bancha sau Houjicha)
  • 1 pruna murata
  • 1 foie de alge nori
  • 1 fir de ceapa verde, tocat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ochazuke (Orez cu ceai):

Se aseaza orezul intr-un bol, se presara fasii de alge nori, rondele de ceapa verde, se aseaza pruna in mijlocul bolului, apoi se toarna ceaiul fierbinte.

Se consuma imediat.

TIPS-URI

1

Optional, se pot adauga bucatele de peste precum somon sau ton sarat

Daca ti-a placut reteta noastra "Ochazuke (Orez cu ceai)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Satisfyyourcravings 1

13.12.2014, 14:19

Bolul este de marime medie, Mutulica. Si la cat orez este sigur te saturi

Satisfyyourcravings 1

13.12.2014, 14:20

Cum din corcoduse? In ce le-ai murat?

Bya Ralu 1

13.12.2014, 14:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Bagleh"- Mancare de laptuci-reteta araba