O masa cu pastrav

de Rocsi in Pastrav, 12 Ian 2011 | 8023 vizualizari

 

In fiecare an ,de ziua mamei,facem pastrav..este un peste care ei ii place foarte mult si se mananca cu multa placere de toata lumea...

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi proaspeti
  • ulei
  • sare
  • malai
  • pentru mujdei:
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • ulei
  • 1 lingurita maioneza de post(pentru ca era post in decembrie)
  • pentru mamaliga:
  • malai
  • apa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA O masa cu pastrav:

Pastravii se curata,se spala si se sareaza. Se dau la frigider cam o ora,sa isi traga ei sarea. Se ia o tigaie,se pune niste ulei la incins. Pastravii se tavalesc prin malai si se pun la prajit. Se prajesc la foc potrivit, pe ambele parti, pana sunt bine patrunsi. Se scot pe un platou ,pe care asezam mai intai niste servetele de bucatarie.

Pregatim mamaliga:

Punem niste apa la fiert intr-un ceaunel cu un strop de sare si 2 linguri faina de malai. Cand incepe sa fiarba,punem malai in ploaie,invartim continuu pana avem mamaliga gata.

Mujdeiul:

Usturoiul se curata si se piseaza. Se freaca cu putina sare si ulei,pana obtinem o pasta. La urma adaugam si lingurita de maioneza .

Asezam toate la masa,langa o bere si va doresc pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "O masa cu pastrav" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (27)

roxanamiti 1

13.02.2011, 21:46

Rocsi 1

13.02.2011, 22:54

elena,roxana

adry88 1

21.05.2011, 15:51

bn k nu lipseste si berea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav picant cu portocala si verdeturi