Șnițele vieneze cu susan

de Alexandra Elena in Porc, 10 Mai 2013 | 4020 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata de muschi de porc 800-900 g
  • 6 oua
  • faina
  • pesmet
  • susan
  • sare, piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Șnițele vieneze cu susan:

Mai intai feliem carnea, apoi o condimentam cu sare si piper si o batem cu ciocanul special. Dupa ce am batut toate snitelele le dam prin faina, presam faina pentru a cadea in farfurie surplusul de faina. Apoi le dam prin ouale batute bine (in care adaugam putina sare si piper), apoi prin pesmet amestecat cu susan, acoperim bine carnea cu pesmet.

Le pregatim pe toate, punem uleiul la incins si le prajim pana devin aurii.

TIPS-URI

1

La ouale batute se poate adauga si putina apa minerala sau lapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Șnițele vieneze cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele pufoase cu usturoi