Negresa Mars

de daniastefania in Prajituri, 12 Dec 2015 | 4572 vizualizari

 

Azi va aduc in dar o reteta care are cred zeci de variante. E foarte buna, usor de facut si place tuturor. Eu va prezint azi o varianta dementiala. Am facut o tava, dar nu mai e nimic.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2 pachete de ciocolata Mars 69 gr fiecare
  • 150 gr unt
  • 150 gr zahar
  • 100 gr faina
  • 2 linguri rase cacao
  • 1 plic praf de copt
Portii: 16
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa Mars:

Topim ciocolata si untul intr-un vas, apoi lasam sa se raceasca putin. Ouale le mixam cu zaharul pana se spumeaza. Acum adaugam si ciocolata cu untul, topite anterior. Adaugam faina cernuta cu cacao si praful de copt. Mixam foarte bine totul. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si o dam la cuptor timp de 25 de minute, la 180 grade.  Facem proba scobitorii, iar daca iese putin umeda nu e nicio problema. Asa trebuie sa fie. Nu o lasam mai mult in cuptor pentru ca se usuca si rezultatul nu e cel asteptat. Prajitura e usor umeda si pufoasa. Iar gustul, nemaipomenit. Sper sa va placa reteta. Se face repede si dispare si mai repede! Pofta bucatarasi!

TIPS-URI

1

Nu lasati prajitura mai mult in cuptor ca se usuca, ea trebuie sa fie putin umeda, sa se topeasca in gura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa Mars" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

daniastefania 1

12.12.2015, 23:45

Multumesc!

mihaelar63 1

05.01.2016, 17:39

Buna de tot !!!

Alexandra Burz 1

18.01.2016, 20:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu struguri