Negresa cu mascarpone

de Lau in Prajituri, 11 Noi 2011 | 8683 vizualizari

 

mi-a facut pofta miha, mersi pentru reteta

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 150 g zahar
  • 5 oua
  • 200 g faina
  • 30 g cacao(eu am avut mai putina)
  • 1 praf de copt
  • 100 g mascarpone
  • 1 zahar vanilat
  • 150 g dulce de leche
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu mascarpone:

Untul il topim partial, apoi il mixam pana se intareste din nou. Adaugam zaharul si zaharul vanilat si mixam pana obtinem o crema pufoasa. Adaugam apoi ouale, unul cate unul, mixand bine dupa fiecare, apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt si cacao.

Mixam mascarpone, apoi adaugam dulce de leche si omogenizam.

Compozitia de cacao o turnam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, adaugam cate o lingurita de mascarpone din loc in loc, amestecam usor cele 2 compozitii. Dam tava la cuptor la foc mediu cca 30 minute (sa treaca testul cu scobitoarea)

Eu am topit ciocolata cu 100 ml frisca si am turnat deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu mascarpone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu mascarpone si glazura de ciocolata