Negresa

de vero_closca in Prajituri, 24 Mar 2010 | 13159 vizualizari

 

RETETA ESTE DE NEGRESA(CLASICA),NUMAI CA AM PUS UN PLIC DE COCOS IN ALUAT IAR DEASUPRA AM UNS CU NUTELA

 

INGREDIENTE

  • 2 cani faina
  • 1 cana apa
  • 1 cana zahar
  • 1 cana nuci macinate
  • 1/2 cana ulei
  • 3 linguri cacao
  • 1 borcanel gem(400g)
  • 1 plic praf de copt
  • 1 esenta de vanilie sau rom
  • cateva picaturi suc se lamaie
  • 100g stafide(inmuiate in putin rom)
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Amesteci bine toate ingredientele,le torni in tava tapetata cu hartie de copt si dai la cuptor pt 45 minute(verifici cu o scobitoare daca s-a copt).cand se raceste,torni deasupra o glazura de ciocolata si presari nuca de cocos

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

cccris 1

25.03.2010, 23:41

pt mine tot fara stafide o bucata, da?

lia maria 1

12.04.2010, 09:35

delicioasa

housy 1

27.06.2010, 20:05

chiar n-am mai mancat de mult...poate de cand eram mica..mami facea des acasa....mi-e dor de vremurile acelea.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cozonac "ochi de pisica"