Negresa

de luminita_31 in Prajituri, 18 Aug 2013 | 9110 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 pachet unt sau margarina unirea (sa fie moale tinuta la temperatura camerei)
  • 300 g zahar
  • 1 praf de copt
  • 3 linguri cacao
  • 1 ceasca de lapte
  • 200 g faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Blatul: 3\4 pachet unt se freaca cu 150g zahar. Se adauga treptat cate un galbenus si se amesteca bine dupa fiecare. Praful de copt se stinge in lapte si se adauga in compozitie. Se adauga 2 linguri de cacao si faina. Se unge tava si se tapeteaza si se pune la cuptor pana ce este aproape gata deasupra se pune bezeaua.

Bezeaua:Se bat albusurile spuma si se adauga treptat 150 g de zahar apoi se pune peste blat si se coace in continuare.

Glazura: 1\4 pachet unt si o lingura zahar,o lingura cacao si 2 linguri apa. Se pune pe foc pana cand se topeste zaharul. Cand prajitura s-a racit se pune peste bezea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

20.08.2013, 09:48

Rocsi 1

19.09.2013, 14:46

La multi ani!

Ancutsa 1

19.09.2016, 16:31

La multi ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresă cu piersici, merișoare, glazură de ciocolată și nucă