Muschiulet la cuptor cu ciuperci si morcov

de Rocsi in Porc, 28 Ian 2011 | 9596 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr muschiulet de porc fara grasime
  • 1 morcov
  • 1 borcan ciuperci intregi
  • 250 gr rosii decojite in sos tomat
  • 5 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • 5-6 linguri vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet la cuptor cu ciuperci si morcov:

Muschiuletul de porc se taie bucati potrivite.

se spala si se tamponeaza cu niste servete de bucatarie.

morcovul se curata,se spala si se taie rondele.

ciupercile se spala si se feliaza.

rosiile le tocam maruntel.

usturoiul il curatam si il pisam.

luam un as yena si il ungem cu ulei.

asezam bucatile de carne si le condimentam cu sare,piper si alte condimente.

asezam feliile de ciuperci si de morcov.

deasupra turnam rosiile tocate si usturoiul.

vinul il amestecam cu cativa stropi de apa,apoi il turnam in vas si acoperim cu capacul.

deschidem cuptorul si asezam vasul.

dam foc in cuptor si reglam la o temperatura potrivita.

cand e gata,o scoatem si o lasam putin la racorit.

apoi serviti!!!noi am papat cu varza murata...a fost o bunatate...

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet la cuptor cu ciuperci si morcov" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mancare de conopida cu ciuperci si carnati