Muschiulet de porc la tigaie

de babi5 in Porc, 2 Apr 2014 | 4674 vizualizari

 

Simplu,usor de preparat si tare gustos

 

INGREDIENTE

  • 500 gr, muschiulet de porc (1 buc.)
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • putina vegeta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc la tigaie:

Muschiuletul se portioneaza, apoi se bate bine. Potrivim de sare si piper, se pune uleiul, se aseaza bucatile de muschiulet, se acopera si lasam sa se prajeasca bine pe ambele parti. Cand este bine rumenit asezam pe platou alaturi de garnitura dorita. Eu am folosit amestec mexican de legume.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Bun tare alaturi de garniturile dorite

2

Chiar si o salata este suficient..

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]