Muschiulet de porc invelit in bacon

de silvi0ara in Porc, 24 Feb 2010 | 5984 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • 10 felii de bacon
  • 3 linguri smantana
  • 1/2 pahar vin alb
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita boia dulce
  • ulei de masline pentru prajit
  • Pentru garnitura:
  • 400 g cartofi
  • 2 oua
  • 2 linguri de faina
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri parmezan ras
  • 1/2 legatura patrunjel
  • sare si piper
  • 4 forme de tarta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc invelit in bacon:

Muschiuletul de porc se taie in 10 bucati,care se invelesc in bacon si se fixeaza cu scobitori.Se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc in uleiul incins pe toate partile.Se adauga boiaua dulce,se toarna vinul,se lasa sa dea 2 clocote,apoi se adauga smantana,se mai lasa putin la foc pana se desface smantana.

Cartofii se fierb ,se face un piureu in care se adauga cele 2 oua,untul,faina,parmezanul,sare si piper dupa gust,si patrunjelul tocat marunt.Se ung formele de tarta si se pune piureu in ele.Se baga in cuptorul incins la 160 de g pentru 20 de minute.
Se servesc rulourile cu garnitura din cartofi si salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc invelit in bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]