Muschiulet de porc in crusta cu migdale

de magieinfarfurie in Porc, 19 Noi 2012 | 7265 vizualizari

 

Ceva special pentru o masa speciala!

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc;
  • 200 ml lapte;
  • 1 lingura faina;
  • 2 oua;
  • 100 g pesmet;
  • 60 g parmezan;
  • 80 g migdale fulgi;
  • 1 lingurita ienibahar;
  • 1/2 linguita piper verde;
  • 2 cuisoare;
  • 3 linguri de ulei;
  • 1 lingurita sare.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in crusta cu migdale:

Se bat ouale intr-un castron ca pentru omleta, apoi se incorporeaza faina si laptele amestecand cu un tel.

Intr-un mojar se pun condimentele si se maruntesc putin. Am folosit cuisoarele fara codita, mojarand doar varful.

Se adauga condimentele peste pesmet si se amesteca. Apoi se adauga parmezanul si migdalele.

Se incorporeaza in amestecul de ou.

Se imbraca muschiuletul in aluatul cu migdale. Apoi se pune intr-un vas termorezistent uns cu cele 3 linguri de ulei.

Se baga in cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 45 minute, pana se rumeneste frumos.

Se taie felii cu un cutit cu lama ascutita si se serveste cu ce garnitura preferati. Noi am ales orez lung cu stafide si sos de soia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in crusta cu migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]