Muschiulet de porc cu carnat cabanos

de babi5 in Porc, 16 Noi 2013 | 4064 vizualizari

 

Pai ce sa mai zic, nu mai zic nimic, zic doar ca este bun tare ..

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc cca 500 gr
  • sare
  • piper
  • 2 cirnati cabanos
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu carnat cabanos:

Am taiat muschiuletul in doua avind grija sa nu-l sectionez de tot, sa se poata bate.

L-am batut bine, am sarat ,am condimentat (grija la sare si cirnatul este sarat )

Am uns muschiuletul cu putin ulei, am asezat cirnatul, apoi am rulat am uns si pe exterior.

Am asezat intr-o folie de aluminiu ,apoi l-am asezat intr-o tava de yena peste care am pus putina apa si am dat la cuptorul in prealabil incins, la 200 grade.

Am lasat pentru aproximativ o ora (pina a scazut apa) apoi am desfacut folia si am mai lasat 10 min. sa se rumeneasca.

Muschiuletul este gata pentru a fi servit.

Pofta buna sa aveti!

TIPS-URI

1

Linga muschiulet se poate asorta cu fel de fel de garnituri

2

Un pahar de vin la masa este binevenit..

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu carnat cabanos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu sos de unt si lamaie