Muşchi fraged de viţel cu ceapă verde şi saute de salată verde preparate in vas Zepter

de Bucataras in Vita, 26 Noi 2012 | 7038 vizualizari

 

O reteta de Muşchi fraged de viţel cu ceapă verde şi saute de salată verde preparata usor in vas Zepter

 

INGREDIENTE

  • 4 muşchi fragezi de viţel, fiecare cântărind cam 220 g

  • 2 legături de ceapă verde

  • 3 roşii, decojite, fără seminţe şi tăiate în patru

  • 4 salate verzi mici

  • 8 căţei de usturoi decojiţi

  • sare fină

  • piper negru zdrobit

  • ulei de măsline 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muşchi fraged de viţel cu ceapă verde şi saute de salată verde preparate in vas Zepter:

Îndepărtaţi cotorul salatei şi frunzele exterioare, apoi spălaţi şi uscaţi frunzele cu grijă.

Încălziţi un vas Zepter până când termocontrolul arata culoarea roşie. Reduceţi focul la minim.

Frigeţi muşchiul de de vită până când devine rumen pe ambele părţi. Adăugaţi căţeii de usturoi şi ceapa verde.

Căliţi salata verde, scurgând-o de apă pe cât de mult posibil.

Apoi, adăugaţi roşiile, acoperiţi vasul şi lăsaţi să fiarbă la foc extrem de mic aproximativ 15 minute.

Chiar înainte de momentul servirii, puteţi adăuga puţin piper măcinat mare, câteva cristale de sare fină, precum şi puţin ulei de măsline.

Reteta advertorial Zepter

Daca ti-a placut reteta noastra "Muşchi fraged de viţel cu ceapă verde şi saute de salată verde preparate in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

ieri la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]