ela mi-ai facut pofta cu retet ta cu pui si ciuperci, asa ca eu am pus in practica o musaca
Se curata cartofii se taie feliute si se pun la fiert
1 ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei apoi se pun ciupercile spalate si taie in bucati mai mari impreuna cu bucatele de ardei rosu,sare si piper se lasa sa fiarba impreuna.
A doua ceapa se caleste si ea in ulei apoi se pun bucatelele din pieptul de pui taiat marunt si boia dulce de ardei,sare ,piper si 1 canita de apa si se lasa sa firba
Cand ciupercile sant fierte se pun cele 2 linguri de faina cu 100 g smantana pt a se lega mai bine sosul de la ciuperci_(sosul optional) apoi se tritureaza
Cand si pieptul de pui este prajit se amesteca cu ciupercile triturate
Se ia un vas se pun bucatele de unt in el apoi se pune un rand de cartofi feliati apoi un jumatate din cantitatea de ciuperci cu pui,din nou un strat de cartofi si apoi jumatate ramasa de ciuperci cu pui iar ultimul strat sa fie de cartofi.
Cele 4 oua se bat bine cu un praf de sare apoi se amesteca cu 400 g smantana si 2 linguri de amidon,dupa care se pun pe stratul de cartofi
Se decoreaza dupa bunul plac ,eu am pus ardei rosu,galben,verde si patrunjel
Se da vasu la cuptor pentru 30 minute