Musaca de cartofi

de JulyCris in Porc, 7 Feb 2014 | 4907 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5kg cartofi
  • 1 kg carne tocata
  • 3-4 cepe
  • sare,piper
  • 1 ou
  • 3-4 linguri pasta de tomate
  • 3-4 linguri ulei
  • verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi:

Cartofii se curata de coaja,se spala si se pun intr-o oala la fiert. Cand sunt fierti pe jumatate,se scurge apa si se lasa putin la racit. Pregatim umplutura. Ceapa curatata,spalata si taiata cubulete se pune intr-o tigaie impreuna cu uleiul la calit. Se adauga si carnea si se lasa sa se "undeasca" putin. Adaugam sare si piper dupa gust. Luam de pe foc si amestecam cu oul intreg si verdeata tocata marunt. 

Cartofii ii taiem rondele. Ungem cratita cu ulei si punem un strat de cartofi,amestecul de carne,iar deasupra iar cartofi. Punem apa amestecata cu pasta de tomate cat sa acopere cartofii si dam la cuptor pt 1-1/2 ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi