Musaca cu carne de porc la slow cooker Crock-Pot

de Bya Ralu in Slow Cooker, 31 Oct 2019 | 6086 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi mari
  • 1 tava carne tocata de porc
  • 1 ceapa alba
  • vegeta
  • piper
  • 1 cutie rosii cuburi
  • ulei masline
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu carne de porc la slow cooker Crock-Pot:

Carnea tocata se pune intr-o tigaie wok cu ulei de masline si ceapa tocata marunt pentru cateva minute.

Cartofii se taie rondele nu foarte groase, dar nici foarte subtiri.

In vasul de la slow cooker Crock-Pot se pune putin ulei de masline, se asaza un strat de cartofi, sa fie peste tot acoperit, deasupra punem compozitia din tigaie, iar deasupra asezam alt strat de cartofi.

Punem cutia de rosii cuburi deasupra, acoperim cu capac, setam functia High pentru 2.30 h 

Se serveste cu smantana!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu carne de porc la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza acra calita la slow cooker Crock-Pot 4,7 L