Musaca cu carne de porc la slow cooker Crock-Pot

de Bya Ralu in Slow Cooker, 31 Oct 2019 | 6317 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi mari
  • 1 tava carne tocata de porc
  • 1 ceapa alba
  • vegeta
  • piper
  • 1 cutie rosii cuburi
  • ulei masline
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu carne de porc la slow cooker Crock-Pot:

Carnea tocata se pune intr-o tigaie wok cu ulei de masline si ceapa tocata marunt pentru cateva minute.

Cartofii se taie rondele nu foarte groase, dar nici foarte subtiri.

In vasul de la slow cooker Crock-Pot se pune putin ulei de masline, se asaza un strat de cartofi, sa fie peste tot acoperit, deasupra punem compozitia din tigaie, iar deasupra asezam alt strat de cartofi.

Punem cutia de rosii cuburi deasupra, acoperim cu capac, setam functia High pentru 2.30 h 

Se serveste cu smantana!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu carne de porc la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu ciocolata la slow cooker Crock-Pot 4,7 L