Musaca

de Denissa in Porc, 17 Ian 2013 | 5161 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata (amestec de porc cu vita)
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca:

Cartofii curatati de coaja se taie felii potrivit de groase si se pun intr-o tigaie la prajit.

Separat se caleste ceapa in ulei pana devine aurie. Se adauga usturoiul feliat si apoi carnea. Se caleste pana isi schimba culoarea. Se potriveste de sare si piper si se adauga patrunjelul verde tocat marunt.

Intr-o forma termorezistenta unsa cu ulei se aseaza alternativ cate un strat de cartofi urmat de unul de carne. Ultimul strat trebuie sa fie de cartofi.

Se da la cuptor pentru circa jumatate de ora.

Se serveste calda!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (28)

Rocsi 1

18.01.2013, 15:11

Chiar n-am facut de mult

Denissa 1

19.01.2013, 08:07

Laurenta

Denissa 1

19.01.2013, 08:07

Rocsi nici eu nu mai facusem

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi