Muraturi asortate

de Krystyan Trendy in Muraturi, 14 Noi 2013 | 5407 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg gogosari
  • 5 bucati mici conopida
  • 5 cepe
  • 1 betisor de hrean
  • 2 capatani usturoi
  • 4-5 morcovi
  • 1 bucata telina cu frunze
  • foi de dafin
  • plic de Pikant fix dulce acrisor
  • Otet
  • apa
  • sare
  • zahar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muraturi asortate:

Se curata legumele,se spala cu apa rece, apoi se lasa putin la scurs ... 

Se aseaza legumele in borcane mari .

Eu am avut 1 borcan de 4kg si inca 2 de 1,700kg.

Continutul unui plic se amesteca cu 1,75l apa,0,3 l otet si 150g zahar.

Compozitia obtinuta se pune la fiert3-5 minute,amestecand continuu.

Dupa fierbere se mai poate adauga otet sau zahar dupa gust .

Turnati compozitia fierbinte peste legume in borcane ,apoi sigilati. 

Se inchid capacele bine .Pentru ermetizare,puteti pune si folie de plastic dupa care legati borcanul cu un elastic.

Borcanele se pastreaza mai bine la loc intunecos si rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muraturi asortate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]