Muffins fara gluten

de Adele in Prajituri, 26 Noi 2014 | 6241 vizualizari

 

Am o prietena care este intoleranta la gluten. Asa ca i-am pregatit muffins fara gluten :X, folosind faina de orez. Se poate folosi si faina speciala care se gaseste in comert.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua.
  • 5 linguri zahar.
  • 1 banana.
  • 2 iaurturi banana (200 gr).
  • 3 linguri ulei.
  • 1 praf de copt.
  • 200 gr faina de orez.
  • Decor:
  • 1 banana.
Portii: 24
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins fara gluten:

Se mixeaza ouale cu zaharul la viteza mare ,se adauga uleiul si se continua pana devin spuma si isi schimba culoarea,se adauga si banana facuta piure si iaurtul ,cu un tel se amesteca bine si treptat se adauga faina de orez si praful de copt.Compozitia se pune in forme ,se curata o banana si se taie felii se pune in fiecare muffins,se da la cuptor la 180° pentru 20 de minute.

Cand sunt reci se pot pudra cu zahar sau decora cu glazura de cacacao.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins fara gluten" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muffins cu portocale