Mini tarte cu rosii

de Rahela Velicu in Mancaruri de post, 16 Mar 2016 | 3913 vizualizari

 

Mini tarte foarte - foarte gustoase, mai ales reci. Reteta o gasiti si pe site-ul meu.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj de 400 g
  • 5 rosii
  • sare
  • 1 lingurita busuioc
  • oregano
  • 10 g ulei de masline
  • 5-6 catei de usturoi
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tarte cu rosii:

Rosiile se taie in bucati medii si se amesteca intr-un vas cu usturoiul tocat, busuiocul (de preferinta proaspat), oregano, sarea si uleiul.

Aluatul de foietaj se intinde putin cu sucitorul.

Aluatul de foietaj se taie in patrate mai mari, se pun cate 2-3 linguri din amestecul de rosii in fiecare „barcuta” de aluat, iar marginile se ridica usor sa nu curga din zeama de la rosii.

Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se coc aprox. 30 de minute sau pana cand se rumenesc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute festive din carne de curcan - Reteta dietetica

ieri la 13:59

Mâncărică de cartofi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:06

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza calita