Mini pateuri cu branza

de JulyCris in Aperitive / Garnituri, 25 Feb 2014 | 16961 vizualizari

 

Mami,hai fa repede pateurile alea ca trebuie sa plec la scoala. Sa vezi cand vor manca colegele mele... :) Asta mi-a zis fiica-mea azi,inainte sa plece la scoala. Asa ca m-am pus repede pe treaba. Si a venit si mesajul de la fii-mea care imi zice ca sunt arvunita pt ziua colegei ei de banca :)))

Pfff...si ce rapid se fac...si ce bune sunt.... Pai nu mai dau banii pe placintele de la patiseria din colt pt nimic in lume. Umflate exagerat,goale pe dinauntru,cauti branza cu motoreta si dai de gris...

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat pt foietaj
  • 500 gr branza sarata
  • 2 oua+1 galbenus pt uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pateuri cu branza:

Dezghetam aluatul.Eu il las peste noapte in frigider.

Il intindem cu facaletul pe masa de lucru.Taiem fasii dreptunghiulare groase de 10 cm. Punem umplutura facuta din branza amestecata cu oua. Impachetam in patru. Crestam cu cutitul deasupra.Ungem cu galbenus de ou.Bagam la cuptorul preincalzit timp de 20-25 de minute pana se rumenesc. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pateuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]