Mini-cornuri de brutar

de madi_marin in Piine, 23 Mai 2010 | 4369 vizualizari

 

Sursa....,,bucataras.ro,,....

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 300 ml apa calda
  • 5 linguri cu ulei
  • 1 lingura de zahar
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingura rasa cu drojdie uscata

Pentru uns:

  •  1 galbenus
  • 1 lingura cu lapte
  • mac
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-cornuri de brutar:

Se pun toate ingredientele pentru aluat in cuva masinii de paine si se selecteaza programul de framantare si dospire.

Cand e gata, se pune pe masa infainata, se formeaza un rulou din care se taie cam 16 bucati. Fiecare bila de aluat se aplatizeaza, se unge cu ulei, se face rulou, apoi se strange melc si se inoada.

Se iau apoi pe rand si se intind iar, de data asta cu sucitorul, apoi li se da  forma de corn. Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu galbenusul batut cu laptele, apoi se presara mac si susan. Se dau la copt cam 25 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-cornuri de brutar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (15)

Sidy 1

30.05.2010, 16:40

Madi arata nemaipomenit de bine cornurile tele !!!
Le fac si eu dar ...se topesc asa calde daca suntem toti 6 acasa....

madi_marin 1

30.05.2010, 16:59

Sidy...multumesc si spor la treaba...

mena29 1

26.07.2010, 11:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Focaccia alla genovese