Miel cu cartofi la tigaie

de susu in Aperitive / Garnituri, 25 Sep 2012 | 4123 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi noi
  • miel
  • marar
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel cu cartofi la tigaie:

Cartofii noi se spala bine si se fierb 90% dupa care se trag in tigaie cu unt si ulei de masline si se condimenteaza cu vegeta, boia, curry si marar tocat. Se servesc cu friptura de miel

http://www.bucataras.ro/retete/friptura-de-miel-33993.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel cu cartofi la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]