Friptura de miel

de susu in Oaie, 21 Iun 2012 | 7985 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de miel
  • cateva fire de ceapa verde
  • usturoi verde
  • usturoi uscat
  • cimbru romanesc
  • 1-2 linguri pasta de tomate
  • 2 cani de vin rosu
  • vegeta
  • piper proaspat macinat
  • curry
  • boia
  • condimente pentru miel
  • ulei de masline
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel:

Pulpa se cresteaza si se impaneaza cu usturoi. Se face un amestec din ulei, vin , condimente si se maseaza carnea dupa care se pune intr-o punga speciala impreuna cu baitul, usturoiul zdrobit cu lama unui cutin, ceapa si usturoiul verde taiate potrivit, cimbru, si se leaga punga, si se lasa la marinat in frigider pana a doua zi. Se da apoi la cuptor cu tot cu zeama si putina apa cat s-o acopere pe jumatate si spre sfarsit se amesteca sosul cu pasta de rosii. Se stropeste mereu carnea cu soul format in tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel la cuptor