Merenghi cu alune

de meosiris in Prajituri, 2 Ian 2011 | 5093 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 175g zahar,
  • 3 albusuri,
  • 1 pliculet zahar vanilat,
  • 200g alune macinate(eu am avut alune de padure) ,
  • alune de padure intregi pentru decorare,
  • 50g ciocolata neagra.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Merenghi cu alune:

Mixam ca pentru bezea albusurile impreuna cu zaharul si zaharul vanilat.

Incorporam alunele macinate si omogenizam acest aluat.

Spritam aluatul in tava tapetata cu hartie de copt si asezam cate o aluna in fiecare gramajoara de aluat.
Bagam tava in cuptorul preincalzit la 150C si lasam cca 20 de minute la copt.

Dupa ce sunt gata, scoatem tava si lasam fursecurile la racit.
Intre timp, topim ciocolata pe baie de aburi si ornam fursecurile cu ea.
Delicioase! La gust se aseamana foarte bine cu bezelele.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Merenghi cu alune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura desteapta cu ciocolata