Melcisori cu telemea

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 12 Noi 2009 | 8022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina neagra
  • 150 ml apa calduta
  • 1/2 plic drojdie uscata
  • 1 lingurita de sare
  • 100 gr telemea
  • 1 ou
  • parmezan
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu telemea:

Se framanta un aluat din faina, drojdie, apa si sare. Se lasa la dospit, apoi se imparte in doua. Se intind doua foi dreptunghiulare, se presara telemeaua rasa amestecata cu albusul, apoi se ruleaza. Se taie bucati si se aseaza in tava pe hartie de copt. Se ung cu galbenusul si se presara cu parmezan ras. Se coc aprox 30 de minute la 180C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rapid din aluat de foetaj