Mazare cu pipote si inimi

de elebele in Pui, 26 Feb 2010 | 9723 vizualizari

 

Superrr gustoasa!!!

 

INGREDIENTE

  • 2 borcane mazare
  • 400g pipote si inimi
  • o ceapa
  • 2 linguri faina
  • o lingurita bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu pipote si inimi:

Se spala bine pipotele si inimile si se pun la fiert (apa cat sa le cuprinda) cu putin ulei si sare; se spumuiesc bine. Intr-o oala separat se caleste ceapa si se pune mazarea spalata peste, la fiert;se adauga sare dupa gust si se lasa la fiert inabusit(acoperit cu capac). Cand sunt fierte pipotele si mazarea(dupa o ora aprox), se iau pipotele din apa in care au fiert si se adauga peste mazarea fiarta. Se mai lasa impreuna sa fiarba incet. Intr-o cana se pune un pic de apa rece in care se adauga bulionul si faina si se amesteca bine sa nu aiba cocoloase. Se varsa apoi continutul din cana peste mazarea care fierbe impreuna cu carnea. Se mai lasa putin la fiert ca sa fiarba si faina cu bulionul. Se da deoparte si se serveste cu muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Arroz al horno