Mazare cu carnati

de Ubulika in Porc, 2 Dec 2011 | 20571 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie mazare Bonduelle
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita boia
  • 2-3 linguri faina
  • 1 lingura bulion
  • 2-3 carnati
  • sare dupa gust
  • 1 lingurita zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carnati:

Se pune ulei intr-o craticioara. Cand s-a incins punem 2-3 linguri de faina (depinde cat de gros vreti sa iasa sosul ) si boia. Lasam sa se inchida putin la culoare, dar nu mult sa nu se arda. Adaugam mazarea si o ceapa taiata in jumatate, apoi punem o cana cu apa. Dupa 10 minute punem mararul tocat, sarea, o lingurita de zahar si o lingura de bulion. Intre timp feliem carnatii si ii punem la prajit. Cand sunt gata ii punem peste mazare

Se pune la cuptor 10 -15 minute la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]