Mazare cu carnati

de Ubulika in Porc, 2 Dec 2011 | 20634 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie mazare Bonduelle
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita boia
  • 2-3 linguri faina
  • 1 lingura bulion
  • 2-3 carnati
  • sare dupa gust
  • 1 lingurita zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carnati:

Se pune ulei intr-o craticioara. Cand s-a incins punem 2-3 linguri de faina (depinde cat de gros vreti sa iasa sosul ) si boia. Lasam sa se inchida putin la culoare, dar nu mult sa nu se arda. Adaugam mazarea si o ceapa taiata in jumatate, apoi punem o cana cu apa. Dupa 10 minute punem mararul tocat, sarea, o lingurita de zahar si o lingura de bulion. Intre timp feliem carnatii si ii punem la prajit. Cand sunt gata ii punem peste mazare

Se pune la cuptor 10 -15 minute la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]