Masline cu carne de porc si sos

de marinicayou10 in Porc, 2 Feb 2012 | 10251 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g masline negre mari(Mamut)
  • 1 bucata de pulpa de porc sau orice alt fel de carne doriti
  • 2 cepe mici
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • 2 foi de dafin
  • 3-4 linguri de ulei
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Masline cu carne de porc si sos:

Taiati carnea in bucati. Puneti o cratita pe foc, cu ulei, adaugati carnea, lasati sa se patrunda putin pe ambele parti, adaugati ceapa taiata marunt, caliti bine carnea si ceapa impreuna, apoi adaugati maslinele si 2 cani de apa. Lasati sa fiarba bine pana se fragezeste carnea. La sfarsit adaugati sare, piper, cimbru, foi de dafin si bulion. Lasati sa fiarba si puteti servi cu mamaliguta :) si/sau muraturi.

TIPS-URI

1

Maslinele merg foarte bine cu carne de pui, cu porc, cu limba, cu ficatei etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Masline cu carne de porc si sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]