Marar verde, congelat

de lia maria in Conserve, 31 Mai 2010 | 6691 vizualizari

 

Imi place din timp sa pregatesc verdeturile pentru la iarna. Le pastrez in pungute, nu prea mari, sa nu ocupe loc mult si totodata sa-mi fie usor sa tai cu cutitul, atat cat am nevoie pentru mancare.

 

INGREDIENTE

  • marar verde
  • pungi de congelator
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Marar verde, congelat:

Se rup frunzulitele de pe tijele groase si se aduna in mai multe buchetele mici, depinde de cantitatea de marar pe care o avem. Luam rand pe rand, fiecare buchetel de marar si-l trecem sub 4-5 jeturi de apa, dupa care le scuturam bine in ghiuveta si le punem si pe servet de hartie sa se scurga toata apa. Pe un fund de lemn, cu ajutorul unui cutit bine ascutit, maruntim  mararul, pe care-l punem intr-un bol. Cand am terminat, functie de cantitatea rezultata, il repartizam in pungute, scoatem aerul din ele si le inchidem, etichetam si punem in congelator.

Astfel depozitat, mararul isi pastreaza atat culoarea cat si aroma.

TIPS-URI

1

marar verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Marar verde, congelat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branza de vaca marinata in ulei de masline si condimente